Steun ons!

Fight For Kids is meer dan gewoon een buurt evenement. We hebben de ambitie om te bewijzen dat, als de gemeenschap zich samen inzet, we een zichtbare positivie impact kunnen hebben op de maatschappij en zo samen kunnen bijdragen aan een betere wereld voor kinderen in moeilijkheden.

Alle beetjes helpen, je kunt dus ook op verscheidene manieren bijdragen aan ons project:

 • Word een partner of sponsor:

  Ons evenement is volledig afhankelijk van vrijwilligerswerk, zowel van het organisatie team als alle medewerkers. Maar natuurlijk hebben wij ook behoefte aan financiele steun. Met een sponsoring aan Fight For Kids, linkt u uw bedrijf aan een duurzaam initiatief dat een positieve impact wil bereiken voor onze kinderen. Uw bijdrage zal ingezet worden om de goede doelen te steunen en om van 16 september een onvergetelijke dag te maken voor iedereen.
  Vragen of interesse? Aarzal niet en contacteer Mechel

  fdfksdfgj

 • Muzikant of instructeur?

  We hebben nog ruimte in onze agenda voor extra sportlessen en concerten. Ben je muziekant, heb je een band? Dan is dit je kans op een plekje op het podium van Fight For Kids.
  Zin om een les te geven in Martial Arts? Als je een ervaren instructeur bent en je hebt zin om bij te dragen aan het goede doel, dan willen we zeker je les in promotie zetten tijdens ons evenement.
  Interesse? Klik hier om Ludo te contacteren.

  fdfksdfgj

 • Donaties:

Alle bijdrage, groot en klein, zijn meer dan welkom! We ontvangen graag je donatie via de ticketpagina, waar je gemakkelijk een bijdrage naar keuze kunt doen door een bedrag in te vullen bij het ticket ‘donatie’.
Makkelijker nog, het is ook mogelijk rechtstreeks te storten op onze bankrekening BE20 0689 0732 1556, met de vermelding ‘donatie’ + je naam (indien gewenst)

Onze Partners