Fight For Kids

Fight for Kids ondersteunt de goede doelen die zich inzetten voor de rechten van het kind over de hele wereld. Wij organiseren activiteiten waarbij we alle opbrengsten integraal aan een lokaal en een globaal project doneren.

Onze evenementen combineren ontspanning en fun (concerten, foodtrucks, funzone,..) met het ontdekken van Martial Arts (lessen voor alle leeftijden en niveaus). Zo willen wij voor de gemeenschap een opportuniteit creëren om samen te komen, nieuwe sporten te ontdekken en met vrienden of familie een dag plezier te beleven.

Kom en steun onze Fight For Kids beweging en ontdek hoe we samen een werkelijke impact kunnen hebben op de onrechtvaardigheden die kinderen over de hele wereld raken!

Our Most Trusted Supporting partners

De goede doelen die wij steunen

Wij hebben op internationaal vlak gekozen voor het project van Unicef dat kinderen en zwangere vrouwen van basis overlevingspakketten voorziet in RDC

Veel dichterbij,  als lokaal initiatief, steunen wij met onze opbrengsten de aankoop van een bus voor de school LiVentourne.
Deze school vangt kinderen met een mentale handicap op en focust in hun educatie op 3 peilers: autonomie, sociale interactie en communicatie.

Meer weten?